+381 69 4007073 office@jdinterior.rs

TurnKEY

Stan opremljen u skladu s Vašim željama.
Otključate vrata i uđete u potpuno renoviran i opremljen stan

Dizajn koji prati Vaš životni tempo

Danas smo sve više okrenuti profesionalnom usavršavanju usred oštre konkurencije. Zato smo mi tu, da nam prepustite dizajn i opremanje enterijera, a sve u skladu s vašim željama!

Iz fabrike do stana

TurnKey opremanje omogućava kompletno opremanje stana po izuzetnim uslovima. 

Izvodimo građevinske radove neophodne za izvođenje enterijera:

 • Zidanje
 • Rušenje
 • Grejanje
 • Vodovod
 • Elektro radovi

Nudimo kompletno opremanje stana:

 • Nameštajem po meri
 • Komadni nameštaj (sofe, stolice)
 • Pregradni elementi
 • Pločasti elementi
 • Spoljna stolarija
 • Unutrašnja stolarija
 • Podovi
 • Baštenski nameštaj (terase)

Generalno praćanje gradjevinskog dinamičkog plana,
tako da se rokovi poštuju maksimalno.

 

  Proizvodnja po meri

  Trudimo se da izborom materijala i tehnika ponudimo savremen, moderan enterijer. Koristimo materijale renomiranih svetskih proizvođača.

  Prilagođen dizajn

   

  Sve u skladu sa vašim željama.
  Naš tim ima samo jedan cilj-da maksimalno prilagodi enterijer vašem
  životnom stilu.

  Kako izgleda naš proces

  Sastanak sa klijentom

  Cilj  svakog našeg  projekta je u tome da svaki enterijer prilagodimo željama naših klijenata. Tokom detaljnog intervjua pokušavamo da shvatimo kako klijenti žele da iskoriste svoj životni prostor, da utvrdimo njihov lični stil na osnovu referentnih fotografija, kao I njihovog života. Nakon  posete lokaciji pokušavamo da  utvrdimo sve faktore kao što je dinamčki plan, budžet, zahtevi i sl. Nakon ovoga počinjemo sa izradom mood-board-ova, skica I dizajniranja.

  Idejni projekat

  Detalje projektnog zadatka razvijamo kroz dizajn datog prostora, zahteva I  želja klijenata. To predstavlja najvažniji korak u procesu dizajna I  projektovanja prostora. Ideje prezentujemo  investitoru kroz rendere, osnove, tehničku dokumentaciju, uzorke završnih obrada, mebl-štofova kao I slike nameštaja. U ovoj  fazi biće  intezivna komunikacija  sa klijentima, kako bismo dobili što veći broj informacija I definisali što veći broj stavki, kako bismo ušli u proizvodni proces.

  l

  Detaljan projekat

  Pošto smo usvojili idejni projekat I dizajn, krećemo u fazu razrade tehničkih crteža za proizvodnju. Iscrtavamo planove za izvođenje građevinsko-zanatskih radova, kao sto su elektro-planovi, kanalizacioni-I vodovodni planovi, planove za  izradu nameštaja I ostalih enterijerskih elemenata. Tehničku dokumenatciju predstavljamo klijentima sa površinskim završnim obradama, materijalima, mebl-štofovima I ostalim detaljima koje će klijent potvrditi. U ovoj fazi se detaljno predstavlja budžet I celokupan dinamčki plan. U ovoj fazi će klijent znati datum završetka svih radova I imaće datum useljenja u svoj dom.

  Z

  Realizacja

  Nakon  usaglašene dinamike,  ispunjenim zahtevima objekta, radovi počinju I naši projekt menadžeri počinju sa svojim delom posla. Uz konstantan nadzor na licu mesta, kvalitet I rokovi će biti zagarantovano ispunjeni. Klijenti će biti obaveštavani o napretku proizvodnje I montaže na licu mesta.

  Sanacije

  Opremanje

  Adaptacije

  JD Interior nudi kompletna rešenja za uređenje enterijera