+381 69 4007073 office@jdinterior.rs

TurnKEY

Stan opremljen u skladu s Vašim željama.
Otključate vrata i uđete u potpuno renoviran i opremljen stan

Paket za pojedinačne kupce

Ukoliko želite da stan prilagodite svojim potrebama efikasnije,
brze i jeftnije – mi imamo rešenje za Vas..

Detaljnije

Paket za Investitore

Ukoliko želite da svojim potencijalnim kupcima ponudite uslugu više – kontaktirajte nas

Detaljnije

Šta je TurnKEY ?

TurnKEY predstavlja savremen koncept uređenja enterijera.

Ideja je jednostavna:

  • uz objedinjeno finansiranje
  • centralizovani dizajn
  • optimizovani lanac snabdevanja

ponudti kompeltno uređenje stana

  • ekonomičnije
  • kvalitetnije
  • brže

nego da se svaki stan pojedinačno uređuje.

Uštedama u lancu nabavke, centralizovanim projektovanjem i paketnom ponudom – svako može da prilagodi stan svom ukusu.
sve šta treba da uradi je da okrene ključ i useli se!

Sanacije

Opremanje

Adaptacije

Kako izgleda naš proces

Sastanak sa klijentom

Cilj  svakog našeg  projekta je u tome da svaki enterijer prilagodimo željama naših klijenata. Tokom detaljnog intervjua pokušavamo da shvatimo kako klijenti žele da iskoriste svoj životni prostor, da utvrdimo njihov lični stil na osnovu referentnih fotografija, kao I njihovog života. Nakon  posete lokaciji pokušavamo da  utvrdimo sve faktore kao što je dinamčki plan, budžet, zahtevi i sl. Nakon ovoga počinjemo sa izradom mood-board-ova, skica I dizajniranja.

Idejni projekat

Detalje projektnog zadatka razvijamo kroz dizajn datog prostora, zahteva I  želja klijenata. To predstavlja najvažniji korak u procesu dizajna I  projektovanja prostora. Ideje prezentujemo  investitoru kroz rendere, osnove, tehničku dokumentaciju, uzorke završnih obrada, mebl-štofova kao I slike nameštaja. U ovoj  fazi biće  intezivna komunikacija  sa klijentima, kako bismo dobili što veći broj informacija I definisali što veći broj stavki, kako bismo ušli u proizvodni proces.

l

Detaljan projekat

Pošto smo usvojili idejni projekat I dizajn, krećemo u fazu razrade tehničkih crteža za proizvodnju. Iscrtavamo planove za izvođenje građevinsko-zanatskih radova, kao sto su elektro-planovi, kanalizacioni-I vodovodni planovi, planove za  izradu nameštaja I ostalih enterijerskih elemenata. Tehničku dokumenatciju predstavljamo klijentima sa površinskim završnim obradama, materijalima, mebl-štofovima I ostalim detaljima koje će klijent potvrditi. U ovoj fazi se detaljno predstavlja budžet I celokupan dinamčki plan. U ovoj fazi će klijent znati datum završetka svih radova I imaće datum useljenja u svoj dom.

Z

Realizacja

Nakon  usaglašene dinamike,  ispunjenim zahtevima objekta, radovi počinju I naši projekt menadžeri počinju sa svojim delom posla. Uz konstantan nadzor na licu mesta, kvalitet I rokovi će biti zagarantovano ispunjeni. Klijenti će biti obaveštavani o napretku proizvodnje I montaže na licu mesta.